Gruodžio 3 diena

Sveikatos sutrikdymai
Gruodžio 3 d. 16 val. 13 min. į Telšių ligoninę iš Telšių r., Luokės mstl., namų, pristatytas ir dėl kaukolės kaulo lūžimo bei kraujo išsiliejimo į smegenis pervežtas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninę vyras (g. 1968 m.). Įtariamasis neblaivus (1,68 prom. alkoholio) (g. 1991 m.) uždarytas į areštinę.

Gruodžio 3 d. apie 18 val. 30 min. Zarasų r., Sadūnų k., namuose, vyras (g. 1949 m.) kirviu sužalojo žmoną (g. 1958 m.), kuri dėl žaizdos galvoje gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis ieškomas.

Plėšimai
Gruodžio 3 d. apie 1 val. Vilniuje, Gerosios Vilties g., į merginos (g. 1995 m.) butą, savininkei atidarius duris, užėjo du nepažįstami vyriškiai, kurie papurškė jai į akis dujų ir pagrobė televizorių, nešiojamą kompiuterį, žaidimų kompiuterį, du mobiliojo ryšio telefonus, papuošalus, moterišką striukę, laikrodį bei piniginę su dokumentais ir pinigais. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Gruodžio 2 d. 22 val. 30 min. Vilniuje, Daugeliškio g., į vyro (g. 1973 m.) išsinuomotą butą, įsiveržė du vyriškiai, kurie grasindami jam daiktu, panašiu į pistoletą, pagrobė pasą, 300 eurų, mobiliojo ryšio telefoną bei, tualete sudeginę nukentėjusiojo odinį dėklą su vizitinėmis ir bankinėmis kortelėmis, asmens tapatybės kortele bei vairuotojo pažymėjimu, pasišalino. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Gruodžio 3 d. apie 17 val. 30 min. Kauno r., Babtuose, vyro (g. 1964 m.) name, po išgertuvių, iš matymo pažįstamas vyras, reikalaudamas duoti automobilio raktelius, sumušė namo šeimininką, bei grasindamas kartu buvusiai šeimininko draugei (g. 1962 m.) peiliu, atėmė automobilio „Opel Astra“ (pagamintas 2000 m.) raktelius ir su automobiliu išvažiavo. Materialinis nuostolis – 2 000 eurų. Tą pačią dieną apie 21 val. 50 min. Kauno r., kelyje Batai-Labūnava, minėtas automobilis rastas nuvažiavęs į griovį. Įtariamasis neblaivus (1,55 prom.) (g. 1990 m.) uždarytas į areštinę.

Kiti įvykiai
Gruodžio 3 d. apie 2 val. moteris (g. 1988 m.) telefonu pranešė, kad Švenčionių r., N. Strūnaičio k., namuose, jos sugyventinis (g. 1978 m.) nelegaliai laiko šaunamuosius ginklus. Ji policijos pareigūnams savanoriškai pateikė pistoletą ir pneumatinį šautuvą su optiniu taikikliu bei šoviniais. Įtariamasis dėl smurto artimoje aplinkoje uždarytas į areštinę.

Gruodžio 3 d. 8 val. 35 min. Klaipėdoje, Brožynų g., prie 6-to namo, rastas sužalotas Ukrainos pilietis (g. 1982 m.), kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Įtariama, kad vyriškis iškrito iš nuomojamo buto balkono, esančio penktame aukšte. Aplinkybės aiškinamos.

Gruodžio 3 d. 22 val. 30 min. Kaune, Muitinės g., prie kavinės įėjimo, šiukšlių konteineryje, sprogo petarda. Sprogimo metu apgadintas šalia stovėjęs automobilis „Audi 100 Avant“ (pagamintas 1992 m.). Bendras nuostolis - 115 eurų.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais
Gruodžio 3 d. 13 val. 14 min. Vilniaus apskr. VPK gautas pranešimas, kad Vilniuje, S. Moniuškos g., apvogtas namas, kurį nuomojasi Jungtinių Amerikos Valstijų ambasada. Pavogti daiktai ir nuostolis nustatinėjami.

Valstybės tarnautojo papirkimas
Gruodžio 3 d. 15 val. 25 min. Pasvalio r., Ustukių k., vairuotojas (g. 1976 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo automobilį neblaivus (2,47 prom.) ir nuvažiavo nuo kelio), Panevėžio apskr. VPK Pasvalio r. PK patruliams davė 150 eurų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode