Gruodžio 9 d.

Nužudymai

Gruodžio 10 d. 6 val., Elektrėnų sav. Lajaus k., namuose, rastas vyro (gim. 1980 m.) lavonas su durtine žaizda pilve. Įtariamas neblaivus tėvas (gim. 1957 m.) sulaikytas. Vyras teigia, kad apie 1 val. vykusio konflikto metu sūnus jam trenkė gitara per galvą ir jis nieko neprisimena.

Svetimo turto pagrobimai

Gruodžio 9 d. į Kauno apskr. VPK kreipėsi moteris (g. 1964 m.), kuri pranešė, kad po nakties pavogtas kieme stovėjęs automobilis „Toyota Prius“. Nuostolis - 13 000 eurų.

Gruodžio 9 d. apie 9 val. 45 min. į Kauno apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1967 m.), kuris pranešė, kad Kaune, Šiaurės pr., atvykęs į jam priklausančią parduotuvę, pastebėjo pažeistą stogo dangą, joje padarytą skylę, nuo sienų nuplėštas vaizdo stebėjimo kameras ir pavogtus įvairių rūšių kailinius, kamerų įrašų saugojimo įrenginį, bei voką su jame buvusiais 3800 eurų. Įvykio aplinkybės ir nuostolis nustatinėjamas.

Gruodžio 9 d. apie 9 val. 30 min. į Kauno apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1969 m.), kuris pranešė, kad Kaune, Draugystės g., iš vilkiko „Volvo FH“ su puspriekabe, pavogtas priklausantis tekstilės krovinys. Nuostolis - 19 080 eurų.

Gruodžio 9 d. apie 11 val. 30 min. Šalčininkų r., Eišiškėse, iš namo, patekus per virtuvės plastikinį langą, pavogtas metalinis seifas, kuriame buvo 15 000 eurų ir įvairūs auksiniai dirbiniai. Nuostolis - 30 000 eurų.

Gaisrai

Gruodžio 9 d. apie 23 val. Vilniuje, Šeškinės g., daugiabučio namo kieme, automobilyje „Mercedes Benz C200“ kilo gaisras, kurio metu išdegė automobilio variklio skyrius, sutrūkinėjo priekinis stiklas ir apdegė automobilio salonas. Įtariamas padegimas. Nuostolis - 1000 eurų.

Rasti žmonių lavonai

Gruodžio 9 d. apie 14 val. Vilniuje, Pirklių g., miške, rastas nenustatytos tapatybės apie 40 metų amžiaus vyriškio apdegęs lavonas. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode