Gruodžio 13 d.

Sveikatos sutrikdymai

Gruodžio 13 d. apie 19 val. 25 min. Telšių r., Pareškečio k., name, rastas ir dėl durtinės - pjautinės žaizdos kojoje paguldytas į ligoninę (nukraujavęs) vyras (g. 1956 m.). Kartu name buvęs vyras (g. 1949 m.) po apklausos uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą. Aplinkybės nustatinėjamos.

Gaisrai

Gruodžio 13 d. apie 12 val. į Panevėžio apskr. VPK kreipėsi moteris (g. 1958 m.), kuri pareiškė, kad tą pačią dieną 10 val. 56 min. Panevėžyje, Vilties g., į jos butą, išlaužus duris, pateko sūnus (g. 1994 m.), kuris padegė butą. Gaisro metu apdegė butas ir jame esantis turtas. Materialinis nuostolis nustatinėjamas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Gruodžio 14 d. apie 4 val. 15 min. Zarasuose, J. Gruodžio g., užgesinus gaisrą bute, rastas, kaip manoma, šeimininko (g. 1962 m.) stipriai apdegęs lavonas. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Rasti žmonių lavonai

Gruodžio 13 d. apie 3 val. Plungėje, Dariaus ir Girėno g., namo kieme, rastas vyro (g. 1974 m.) lavonas nubrozdintu veidu. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Gruodžio 13 d. apie 21 val. 15 min. Vilniuje, Kirtimų g., rastas vyro (g. 1959 m.) lavonas sužalotu veidu (galimai nuo kritimo ant grindinio). Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Kiti įvykiai

Gruodžio 13 d. apie 18 val. Lazdijų r., Beviršių k., aplinkosaugininkai reido metu pastebėjo medyje sėdintį vyrą (g. 1969 m.), pas kurį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas medžioklinis lygiavamzdis šautuvas su dviem šoviniais. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode