Gruodžio 19 d.

Plėšimai
Gruodžio 19 d. gauta informacija, kad gruodžio 16 d. apie 19 val. Marijampolėje, R. Juknevičiaus g., bendrabučio bendro naudojimo patalpose, asmuo papurškė dujų nepilnamečiui (g. 1999 m.) į akis, pargriovė ant žemės bei pagrobė striukę ir batus. Materialinis nuostolis - 124 eurai.

Gruodžio 19 d. 12 val. 19 min. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus r., Mikašiūnų k., pristatytas ir dėl trauminio pniaurotondokso paguldytas vyras (g. 1976 m.), kuris paaiškino, kad gruodžio 18 d. apie 22 val. Vilniaus r., Pagirių k., prie degalinės, jį sumušė keturi asmenys ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Eismo įvykiai
Gruodžio 20 d. 00 val. 47 min. Radviliškyje, Šiaulių g., automobilis „BMW X5“, (vairuotojas nustatinėjamas), atsitrenkė į ta pačią kryptimi važiavusį automobilį „Opel Vivaro“, vairuojamą vairuotojo (g. 1969 m.) bei nuo smūgio dar atsitrenkęs į kelio ženklus, apvirto. Per eismo įvykį žuvo automobiliu „BMW X5“ važiavęs keleivis (g. 1979 m.) bei nukentėjo kartu važiavęs kitas keleivis (g. 1982 m.), kuris nuo gautų sužalojimų ligoninėje mirė. Taip pat per eismo įvykį  nukentėjo automobilio „Opel Vivaro“ vairuotojas, kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo ir žaizdos galvoje paguldytas į ligoninę bei kartu važiavusi keleivė (g. 1975 m.), kuri dėl juosmens sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Gaisrai

Gruodžio 19 d. apie 11 val. Druskininkų sav., ties Ringėliškių k., miške, rastas sudegęs automobilis „Audi 80“. Įtariamas padegimas. Nuostolis – 1 015 eurų.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis

Gruodžio 19 d. apie 13 val. 40 min. Kaišiadorių r., Pravieniškių II k., prie Pravieniškių pataisos namų, atvirosios kolonijos apsauginės tvoros, sulaikytas vyras (g. 1989 m.), pas kurį rasti ir paimti du lipnia juosta apvynioti paketai su tamsios spalvos susmulkinta medžiaga (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga). Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode