Avarijose nukentėjo pėstieji

     Praėjusią savaitę rajone sužeisti pėstieji. Vairuotojas įvažiavo į griovį, kitas atsitrenkė į elektros skydinę. Abu pasišalino iš įvykio vietos nepranešę policijai.

Pateko į ligoninę

      Gruodžio 14 d. 20.12 val. vairuotojas K. B., vairuodamas automobilį „Subaru Legacy“, nepastebėjo, kaip iš kairės kelio pusės, ne per pėsčiųjų perėją, išėjo pėsčiasis E. S., gim. 1946 m., kuris nedėvėjo šviesą atspindinčios liemenės ar atšvaito, neturėjo žibintuvėlio, ir jį kliudė. Nukentėjęs pėsčiasis pristatytas į ligoninę.

      Kitą dieną, 10.59 val., Žemaitijos–Ventos g. sankryžoje vairuotojas N. Š., vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“ Ventos g. sukdamas į kairę, į Žemaitijos g., antroje juostoje partrenkė pėsčiąją L. A. Nukentėjusioji gydoma Mažeikių ligoninėje.

Nuvažiavo nuo kelio

      Gruodžio 12 d. 09.13 val. ties Respublikos g. 51 automobilio „Suzuki Baleno“ vairuotojas J. P., vairuodamas automobilį su vasarinėmis padangomis, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į meteorologines oro sąlygas, kelio dangą, nuvažiavo nuo kelio į kairę pusę ir iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai bei palikęs automobilį.

Atsitrenkė į skydinę

      Šeštadienį, 21.06 val., Laižuvoje, ties Saulės g. 14, nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „VW Passat“, priklausantį S. Š., atbuline eiga, nepasirinko saugaus atstumo iš galo ir atsitrenkė į nuokalnėje stovinčią elektros skydinę ir ją apgadino. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode