Gruodžio 29 d.

Nužudymai
Gruodžio 29 d. 15 val. 5 min. Raseinių r., Požečių k., negyvenamo namo prieangyje, rastas (g. 1966 m.) lavonas su smurto žymėmis ant veido bei galimai nuo vilkimo atsiradusiais sužalojimais ant nugaros. Įtariamasis (g. 1996 m.) uždarytas į areštinę.

Sveikatos sutrikdymai
Gruodžio 29 d. apie 21 val. 15 min. į Vilniaus ligoninę iš savo namų Vilniuje, A.P. Kavoliuko g., atvežtas ir dėl daugybinių kūno sumušimo, kaukolės lūžio ir kraujo išsiliejimo į smegenis paguldytas mėnesio kūdikis. Įtariamasis neblaivus (2,86 prom. alkoholio) tėvas (g. 1978 m.) uždarytas į areštinę.

Plėšimai
Gruodžio 29 d. apie 14 val. 40 min. Panevėžyje, Marijonų g., namo laiptinėje, jaunuolis papurškė ašarinių dujų į akis picų išvežiotojui (g. 1995 m.) bei pagrobė krepšį, kuriame buvo 3 vnt. picų, 3 vnt. gėrimo „Coca cola“ bei 3 vnt. padažų. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Sukčiavimo atvejai
Gruodžio 29 d. į Kauno apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1938 m.) ir pranešė, kad gruodžio 28 d. apie 13 val. 30 min. Kaune, Rimvydo g., į namų telefoną paskambino vyriškis, kuris prisistatė policijos pareigūnu ir nurodė, kad jo dukra prekybos centre krisdama nuo laiptų netyčia sužalojo kitą žmogų. Vyras, kad nebūtų pradėtas ikiteisminis tyrimas, nepažįstamam vyriškiui per du kartus atidavė 9 000 eurų.

Gaisrai
Gruodžio 29 d. apie 4 val. 30 min. Vilniuje, Gabijos g., namo kieme, automobilyje „Ford Mondeo“ (pagamintas 2001 m.) kilo gaisras, kurio metu apdegė priekinė automobilio dalis bei šalia stovėjusio  automobilio „Renault Safrane“ (pagamintas 1997 m.) šonas. Įtariamas padegimas. Materialinis nuostolis - 2500 eurų.

Gruodžio 29 d. apie 23 val. 15 min. Kauno r., Garliavoje, Melioratorių g., automobilyje „Mercedes Benz ML270“ (pagamintas 2000 m.) kilo gaisras, kurio metu apdegė salonas. Įtariamas padegimas.

Rasti žmonių lavonai
Gruodžio 29 d. apie 9 val. gautas pranešimas, kad gruodžio 22 d. 19 val. 38 min. į Šiaulių ligoninę iš Šiaulių r.,  Gilvyčių k., namų,  pristatyta ir dėl placentos likučių po gimdymo, hemoraginio šoko, stipraus kraujavimo, mažakraujystės ir sepsio paguldyta  moteris (g. 1993 m.), kuri paaiškino, kad gruodžio 21 d. namuose įvyko gimdymas ir jo metu gimė negyvas naujagimis, kurį suvyniojo į polietileninį maišelį ir užkasė netoli namų esančiame miške. Tikslinant įvykio aplinkybes pagal moters nurodytą vietą, buvo rastas maišelis, kuriame buvo naujagimio lavono kūnas. Aplinkybės aiškinamos.

Kiti įvykiai
Gruodžio 29 d. 13 val. 17 min. gautas pranešimas, kad Kauno r., Girininkų II k., iš 250 metrų aukščio ant daržinės stogo, kliudydama elektros laidus, nukrito triratė motoskraidyklė „LY-SAY“, pilotuojama piloto (g. 1981 m.). Įvykio metu nukentėjo pilotas, kuris dėl kojos lūžimo paguldytas į ligoninę. Aplinkybės aiškinamos.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode