Sausio 3 d.

Sveikatos sutrikdymai

Sausio 3 d. apie 4 val. 45 min. Vilniuje, Naugarduko g., bute, moteris ginčo metu peiliu sužalojo vyrą (g. 1982 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamoji neblaivi (0,77 prom. alkoholio) (g. 1981 m.) uždaryta į areštinę.

Gaisrai

Sausio 4 d. apie 1 val. 40 min. Kaune, Kalnų g., mediniame gyvenamame name, kilo gaisras, kurio metu apdegė namo vidus. Užgesinus gaisrą, gaisravietėje, bute, rastas vyro (g. 1975 m.) apdegęs lavonas be išorinių smurto požymių. Pirminė gaisro priežastis - neatsargus rūkymas.

Kiti įvykiai

Sausio 3 d. apie 11 val. Šiauliuose, Televizorių g., akcinės bendrovės darbuotojas, tvarkydamas parduodamas patalpas, seife rado du dujinius pistoletus „ME8 Police Cat 5722“. Ginklai paimti. Aplinkybės aiškinamos.

Sausio 4 d. į Kauno ligoninę iš savo namų Kaune, Ežero g., pristatytas ir dėl apsinuodijimo toksinėmis medžiagomis paguldytas nepilnametis (g. 2004 m.).

Sausio 4 d. į Vilkaviškio ligoninę iš savo namų Vilkaviškio r., Pūstapėdžių k., atvežtas ir dėl veido bei akies sužalojimų pervežtas į Kauno ligoninę nepilnametis (g. 2003 m.), kuris paaiškino, kad sužalojimus patyrė tą pačią dieną namuose ardydamas petardą.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode