Pagrobė seifą su pinigais

      Praėjusią savaitę rajone šeimose smurtavo ir grasino nužudyti ne tik vyrai, bet ir moterys. Jaunuolis įsigijo galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Apvogta bendrovė.

Grasino nužudyti

Sausio 12 d., apie 17.35 val., Mažeikiuose, Ventos g., neblaivus (nustatytas 2,38 promilės girtumas) vyras (gimęs 1970 m.) savo sugyventinės (gimusi 1969 m.) atžvilgiu naudojo psichologinį smurtą, grasino užmušti.

Šeštadienį, apie 17.20 val., Naftininkų g., namuose, kilus konfliktui, neblaivi (nustatytas 2,33 promilės girtumas) moteris (gimusi 1983 m.) daužė daiktus, durų stiklus, į neblaivų (nustatytas 0,77 promilės girtumas) sutuoktinį (gimęs 1975 m.) metė peilį, grasindama jį nužudyti.

Turėjo tikslą platinti

Penktadienį, apie 20.00 val., Mažeikiuose jaunuolis (gimęs 1995 m.) iš nenustatyto asmens įgijo galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų, turėdamas tikslą jas platinti.

Apvogė bendrovę

Sekmadienio naktį, apie 1.11 val., Žemaitijos g., išlaužus duris, patekta į bendrovės patalpas, iš kurių pagrobtas seifas su grynaisiais pinigais. Padaryta žala tikslinama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode