Gaisrai pridarė nuostolių

Praėjusią savaitę Mažeikių rajone kilo gaisras, pasiglemžęs ūkinį pastatą su jame laikomais guvuliais ir daiktais. Liepsnojo malkinė ir automobilis.

Liepsnojo pastatai

Kovo 9 d., apie 10 val., Tirkšlių seniūnijoje, Spurganų kaime, užsiliepsnojo medinis, trijų dalių ūkinis pastatas, kuriame buvo daržinė, sublokuota su tvartu ir sandėliukas. Daržinėje buvo laikomas šienas, šalia tvarto iš abiejų pusių buvo sukrautos malkų krūvos ir medienos bruselių rietuvė.

Gaisro metu sudegė visos pastato medinės konstrukcijos, nudegė stogas. Apdegė šalia stovėjęs lauko tualetas. Sudegė 6 avys, 30 kub. m šieno, 30 kub. m malkų, 15 kub. m lentų, 4 t grūdų.

      Sekmadienį vakare, prieš pat 20.00 val., taip pat Tirkšlių seniūnijoje, Užlieknės kaime, gaisras kilo malkinėje, prijungtoje prie mūrinio, su mediniu perdengimu pastato. Gaisras kilo malkinės palėpėje, degė medinė siena.

Sudegė automobilis

      Penktadienį, apie 9.00 val., Mažeikiuose, ties Žemaitijos g. 50, sudegė lengvasis automobilis „VW Golf“ (1987 m.). Apdegė šalia stovėjęs automobilis „Volvo S40“ (2001 m.). Apdegė galinis sparnas, durelės, lempa, veidrodėlis.

Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode