Policijos akiratyje – vaikus diržais mušę artimieji

 Policija pradėjo kelis ikiteisminius tyrimus dėl diržu vaikus mušusių šeimos narių.

Antradienį gautas Telšių rajono savivaldybės administracijos pranešimas, kad Telšiuose, savo namuose Parko gatvėje, 30-metis vyras diržu muša savo 6 metų dukrą ir 8 metų podukrą, taip pat 10-metį ir 9 metų posūnius.

Pirmadienį Prienų rajone policijos komisariate gautas pranešimas, kad šeštadienį Prienuose, namuose Kranto gatvėje, 25 metų mergina diržu bei suduodama smūgius rankomis smurtavo prieš savo 19-kos ir 17-metų seseris.

Policija taip pat atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Telšių rajono savivaldybės administracijos pranešimą. Jame nurodoma, kad praėjusią savaitę Telšių rajone, Užgirių kaime, globėjos namuose, išgertuvių metu neblaivus 35 metų dėdė pastūmė 7 metų globotinį. Vaikas galva atsitrenkė į lovą. Be to, vyras ranka sudavė į galvą 15-mečiui.

Vaikai iš neblaivios 61 metų globėjos paimti, skelbia Policijos departamentas.

Antradienį gautas Zarasų rajono savivaldybės administracijos pranešimas, kad kovo 7-8 dienomis Zarasų rajone, Salako miestelyje, 44 metų vyras tampė už plaukų ir sudavė kumščiu į pilvą 17-mečiui posūniui. Anksčiau šeimai gyvenant Visagine, vyras namuose naudojo smurtą prieš 15-metę podukrą. Įtariamasis uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Policija tiria įvykį, kai antradienį apie 19 val. 10 min. Kupiškyje, bute Maironio gatvėje, konflikto metu neblaivus (0,40 prom. alkoholio) 18-metis jaunuolis sumušė 14-metį brolį. Jaunuolis uždarytas į areštinę.

Apie 20 val. Vilniuje, Nemenčinės plente, nepažįstami vaikinai sumušė 17-metį. Nukentėjusysis dėl veido žaizdos, galvos smegenų sutrenkimo bei daugybinių kūno nubrozdinimų paguldytas į ligoninę. Įtariamieji ieškomi.

Antradienį gaustas pranešimas, kad kovo 5 dieną apie 15 val. 15 min. Vilkaviškio rajone, Kybartuose, vaikų globos namuose, 17-metis globotinis (g. kumščiu į veidą sudavė 14-metei globotinei.

Vilnius, kovo 15 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode