Kaip dingęs ieškotas vyras rastas nužudytas

Nuo kovo pradžios kaip dingęs ieškotas Jonavos rajono gyventojas pirmadienio naktį rastas nužudytas.

„Buvo surinkti duomenys, kad minėto asmens atžvilgiu galėjo būti panaudotas smurtas ir jis yra nužudytas. Tokie duomenys gauti vakar (sekmadienį – BNS) vėlai vakare, tikrinant minėtą informaciją nustatyta, kad minėtas žmogus su dar trimis teistais Jonavos rajono gyventojais vartojo alkoholį, kilo konfliktas, dėl ko buvo panaudotas fizinis smurtas, jis nužudytas, o kūnas paslėptas. Šiąnakt rastas kūnas, minėti asmenys sulaikyti“, – pirmadienį žurnalistams sakė Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius.

Pasak prokuroro, kūnas paslėptas itin kruopščiai – įmestas į rezervuarą karinio poligono teritorijoje. Nužudymu įtariami trys asmenys. Antradienį bus sprendžiama dėl jų suėmimo.

„Kūnas rastas Jonavos rajone, gauta informacija, kad jis įmestas į vandens rezervuarą, įkastą į žemę. Patikrinus šulinį, kūnas buvo rastas“, – kalbėjo V.Guliavičius.

Pasak jo, konfliktas tarp asmenų kilo dėl menkaverčių priežasčių. Pirminiais duomenimis, vyras buvo nudurtas į krūtinę.

„Visi sulaikyti įtariamieji praeityje teisti ne vieną kartą, daug kartų bausti už administracinius teisės pažeidimus. Tarpusavyje pažįstami. Vienas iš jų anksčiau teistas ir užsienyje“, – sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas.

Teistas buvo ir nužudytas asmuo. Jie daugiausia teisti už vagystes, plėšimus, viešosios tvarkos pažeidimus.

1978 metais gimęs Giedrius V. kovo 4 dieną apie 16 val. išėjo iš namų, esančių Jonavos rajone, Gulbiniškių kaime. Vyras su savimi jokių asmens dokumentų neturėjo.

Dėl jo dingimo į policiją kovo 7 dieną kreipėsi dingusiojo motina.

Įtariamiesiems nužudymu gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Autorė: Austėja Masiokaitė

Kaunas, kovo 20 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode