Sukėlė muštynes restorane

      Praėjusios savaitės pabaigoje rajone smurtą patyrė sugyventinė. Du jauni vyrai siautėjo restorane. Vairuotojas, vairuodamas automobilį atbuline eiga, partrenkė ir sužalojo moterį.

Smaugė sugyventinę

Kovo 25 d., apie 10.00 val., Mažeikiuose, Gedimino g., bute, vyras (gimęs 1989 m.) kumščiu sudavė smūgį sugyventinei (gimusi 1988 m.) į veidą ir paėmęs rankomis už kaklo ją smaugė

Pažeidė viešąją tvarką

Sekmadienį, apie 21.30 val., Gamyklos g., restorane, jauni vyrai (gimę 1997 m. ir 1985 m.) kumščiais daužė stalą, įžeidinėjo bei grasino darbuotojams, sukėlė muštynes su restorano klientais.

Sužalojo moterį

Ketvirtadienį, apie 18.27 val., Mažeikių r., Tirkšliuose, vyras (gimęs 1987 m.), vairuodamas automobilį „VW SHARAN“, važiuodamas atbuline eiga, partrenkė tuo metu už galo ėjusią moterį (gimusi 1942 m.), kuriai Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas šlaunikaulio lūžimas, ji paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Rado sprogmenį

Tą pačią dieną, 14.53 val., Mažeikiuose, už Gamyklos g. 46C, metalo supirkimo aikštelėje, rastas sprogmuo. Atvykę ,,Aro“ pareigūnai sprogmenį išsivežė.

     

Pagal Policijos komisariato informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode