Kelyje „Via Baltica“ per avariją žuvo du Latvijos piliečiai

Trečiadienio rytą kelyje „Via Baltica“ susidūrus lengvajam ir krovininiam automobiliui žuvo du Latvijos piliečiai, pranešė Marijampolės policija. Po šio eismo įvykio toje pačioje vietoje įvyko dar viena avarija

Eismo nelaimė ties Marijampolės savivaldybės Pavengliskos kaimu įvyko 8.17 val.

Automobilis „Renault 307“, kuriuo važiavo du Latvijos piliečiai, vienas jų gimęs 1966 metais, pirminiais duomenimis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu, važiavusiu nuo Kauno, vairuojamu Lietuvos piliečio.

Žuvo abu lengvuoju automobiliu vykę asmenys. Krovininio automobilio vairuotojas nenukentėjo.

Eismas kelyje buvo uždarytas, netrukus rengiamasi jį atnaujinti viena kelio puse.

Apie 10.40 val. avarijos vietoje įvyko dar viena eismo nelaimė. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kazlų Rūdos policijos komisariato patruliui reguliuojant eismą ir stabdant automobilius, važiuojančius nuo Kauno pusės, į pirmą sustojusį lengvąjį automobilį atsitrenkė iš paskos važiuojantis lengvasis automobilis, kuris partrenkė eismą reguliuojantį pareigūną.

Pareigūnas nuo smūgio buvo nusviestas į griovį, dėl galimų sužalojimų jis buvo išvežtas į Marijampolės ligoninę, po apžiūros, nustačius kojos ir rankos nubrozdinimus bei šono sumušimą, išleistas į namus.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir pirmajame automobilyje „Ford Fiesta“ ant galinės sėdynės sėdėjusi moteris, gimusi 1983 metais, ji išvežta į Marijampolės ligoninę, o 4 mėnesių kūdikis išvežtas į Kauno klinikas.

Įvykio metu buvo sužalotas ir antrojo automobilio „Volkswagen Passat“ keleivis, gimęs 1977 metais, Latvijos pilietis, kuris išvežtas į Marijampolės ligoninę.

Vilnius, kovo 29 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode