Iš neblaivių tėvų paimti keturi vaikai

Ketvirtadienio vakarą iš neblaivių tėvų paimti keturi mažamečiai vaikai Prienuose ir Druskininkų savivaldybėje, skelbia Policijos departamentas.

20 val. 26 min. policija gavo pranešimą, kad Prienuose neblaivūs kaimynai namo kieme triukšmauja, o vyras galbūt smurtauja prieš moterį.

Atvykus policijos pareigūnams į vietą buvo rasti neblaivūs sugyventiniai – 42 metų moteris (2,89 prom. alkoholio ir 41 metų vyras (2,67 prom. alkoholio). Kartu su neblaiviais tėvais buvo jų 4 metų dukra.

Kadangi tėvai dėl girtumo negalėjo pasirūpinti mažamete mergaite, susisiekti su Prienų vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja nepavyko, ji buvo išvežta į ligoninę, pranešė Policijos departamentas.

Tą patį vakarą 21 val. 50 min. iš socialinės darbuotojos gautas pranešimas, kad jai paskambino 12 metų berniukas, gyvenantis Druskininkų savivaldybėje, Viečiūnų kaime. Vaikas pranešė, kad jis ir dar 2 maži vaikai yra palikti namuose vieni. 

Atvykus policijos pareigūnams nurodytu adresu, namuose rasta moteris, kuriai buvo nustatytas 1,26 prom. alkoholio girtumas. Kadangi motina dėl girtumo negalėjo pasirūpinti 12-kos, 5-erių ir 1 metų vaikais, jie buvo išvežti į ligoninę. 

Vilnius, balandžio 21 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode