Viekšniuose siautėjo vandalai

Šią savaitę moteris namuose daužė daiktus, smurtavo prieš sugyventinį. Tėvas kreipėsi į policiją nerimaudamas dėl dukters saugumo. Viekšniuose chulkiganai gadino paminklus ir kitas lankytinas vietas, pastatus. Vagių dėmesį patraukė juvelyriniai dirbiniai. Asmuo atsiskaitė galimai padirbtomis monetomis. Niokojo namus

Gegužės 23 d., apie 18.00 val., Mažeikių r., Naikių k., neblaivi (nustatytas 2,57 promilės girtumas) moteris, gimusi 1984 m., išdaužė namo priestato langą, kambaryje daužė namų apyvokos daiktus, tampė neblaivų (nustatytas 2,20 promilės girtumas) sugyventinį, gimusį 1969 m., kuriam įkando į plaštaką.

Bijo dėl saugumo

Gegužės 22 d., 22.07 val., gautas vyro, gimusio 1966 m., gyvenančio Draugystės g., Mažeikiai, pareiškimas, kad buvęs jo dukters, gimusios 1999 m., draugas nuolat jai grasina susidorojimu žodžiu, balso pašto žinutėmis, SMS žinutėmis, todėl pareiškėjas bijo dėl dukros saugumo.

Apipurškė dažais

Pirmadienį, 7.52 val., gautas Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Viekšnių seniūnijos seniūno pranešimas, kad gegužės 20–21 d. Mažeikių r., Viekšnių mstl., Dariaus ir Girėno gatvėje, ties pastatu Nr. 2, dažais apipurkštas Viktoro Biržiškos paminklas, lankytinos vietos stendas, taip pat prie prekybos centro Dariaus ir Girėno g. į kanalizacijos angą prikišta akmenų, prie kavinės-baro Bažnyčios g., ant važiuojamosios kelio dalies, dažais nupieštas vyriškos lyties organas bei ant maldos namų sienos Bažnyčios g. dažais užrašytas užrašas „Darius“ su įžeidžiančiu simboliu.

Atsiskaitė padirbtais pinigais

Trečiadienį gautas pranešimas, kad apie 11.00 val. Mažeikiuose, Naftininkų g., už paslaugas asmuo sumokėjo 200 eurų, atsiskaitydamas galimai padirbtomis 1 ir 2 eurų metalinėmis monetomis.

Pagrobė papuošalus

Tą pačią dieną, tarp 10.00 val. ir 12.00 val., Mažeikiuose, J. Jablonskio g., išlaužus namo duris, patekta į namo vidų ir pagrobta moteriai, gimusiai 1953 m., priklausanti auksinė grandinėlė, auksinis pakabukas, auksinė apyrankė bei 50 eurų grynųjų pinigų. Iš viso padaryta 220 eurų turtinė žala.

Pagal Policijos komisariato informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode