Pasipriešino valstybės tarnautojui

 

 

Birželio 17 d., apie 2.30 val., Mažeikių r., Kegrių k., policijos pareigūnams atvykus į gyvenamąjį namą dėl smurto artimoje aplinkoje, sulaikytas neblaivus (nustatyta 2,33 prom. alkoholio) vyras (gimęs 1991 m.) spyrė Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui. Panaudojus spec. priemones, sulaikytasis, patalpintas į tarnybinį automobilį, išspyrė galinį stiklą bei apgadino apdailą. Pareigūnas dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė. Vyras uždarytas į areštinę.

Sumušė vyrą

Tą pačią dieną, apie 23.15 val., Mažeikių r., Renavo k., autobusų stotelėje, nepažįstami asmenys sumušė vyrą (gimęs 1991 m.), kuriam Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas galvos sumušimas. Vyras paguldytas į Chirurgijos skyrių.

 

Partrenkė moterį

     Penktadienį, apie 11.55 val., Mažeikiuose, Skuodo g., moteris (gimusi 1969 m.), vairuodama automobilį „Opel Zafira“, sankryžoje partrenkė pėsčiąją (gimusi 1936 m.), kuriai diagnozuotas alkūnkaulio lūžis.

Siautė telefonų vagys

Birželio 12 d., apie 19.00 val., Mažeikiuose, Skuodo g. esančiame apleistame name, iš moters pavogtas mobilusis telefonas, už kurį buvo mokėti 329 eurai. Nusikalstamą veiką įvykdę asmenys ar asmuo nenustatyti.

Birželio 16 d.,  laikotarpiu nuo 18.00 val. iki 21.30 val., Mažeikiuose, Naftininkų g., iš kirpyklos pavogtas mobiliojo ryšio telefonas.

Bandė priregistruoti

Kitą rytą., 9.42 val., į VĮ „Regitra“ Mažeikiuose kreipėsi vyras (gimęs 1991 m.), kuris norėjo registruoti motociklą su variklio identifikavimo numerio klastojimo požymiais.

 

Degė automobilis

 

Birželio 12 d., 8.30 val., Mažeikiuose, Naftininkų g. 17, degė automobilis „Peugeot 407“.

 

Pagal PK informaciją parengė Kristina PETRAUSKAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode