Bandė papirkti

 

 

Liepos 6 d. vakarą, apie 21.35 val., Mažeikiuose, Žagarėlės g., vyras, gimęs 1961 m., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo automobilį neblaivus (1,31 promilės girtumas)), Telšių aps. VPK Mažeikių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams davė 55 eurų kyšį. Įtariamasis po apklausos paleistas.

Pagrobė telefoną

Liepos 8 d., apie 18.30 val., Melioratorių g., parke, nepilnametis (gimęs 2003 m.) iš kito nepilnamečio (gimęs 2005 m.) rankinės pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy J5“, kurio vertė 200 eurų.

Grąsino nužudyti

Kitą dieną, apie 16.15 val., Mažeikiuose, Gamyklos g., į moters (gimusios 1965 m.) butą, panaudodamas metalo pjaustymo įrankį, bandė patekti jos vyras (gimęs 1952 m.), su kuriuo moteris kartu nebegyvena. Į butą asmeniui patekti nepavyko, o atvykus pagalbai, vyras grasino moteriai, sakydamas, kad ją užmuš.

Apvogė parduotuvę

Liepos 10 d., apie 2.20 val., Mažeikiuose, Valstiečių g., sulaužius durų užraktą, buvo patekta į parduotuvę, iš kurios pagrobtas nenustatytas kiekis cigarečių pakelių. Padaryta žala tikslinama.

Pagal PK informaciją parengė Kristina PETRAUSKAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode