Rugpjūčio 1-2 d.

Gaisrai
Liepos 31 d. apie 22 val., Vilniuje, Daugeliškių g., automobilyje „Renault Clio“ (pagamintas 1992 m.), kilo gaisras, kurio metu automobilis sudegė. Nuostolis nustatinėjamas. Įtariamas padegimas. 



Kiti įvykiai
Rugpjūčio 1 d. apie 14 val. 40 min. Šiauliuose, Tilžės g., moteris (g. 1969 m.) policijos pareigūnams pateikė nustatyta tvarka neregistruotą pistoletą „Makarov“, kurį neteisėtai įgijo ir namuose laikė jos sutuoktinis (g. 1969 m.), kuris uždarytas į areštinę. 

Rugpjūčio 2 d. 2 val. 56 min. Šiauliuose, Pataičių g., name, kuriame gyvena kelios šeimos, dėl dujų nuotėkio iš dujų baliono, įvyko sprogimas, kurio metu išgriuvo pertvara ir nukrito perdanga. Įvykio metu nukentėjo neblaivūs namo savininkas ir kaimynas, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų pristatyti į ligoninę. 

Rugpjūčio 1 d. 15 val. 38 min. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Gariūnų g. iš atliekų perdirbimo įmonės, pasišalino Vilniaus pataisos namuose atliekantis bausmę nuteistasis (g. 1987 m.) už vagystes, kuris turėjo teisę dirbti nesaugomas. Tą pačią dieną apie 23 val. Vilniuje, Geležinkelio stoties prieigose jis buvo sulaikytas ir grąžintas į Vilniaus pataisos namus.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode