Sumušė mažametį sūnų

 

Rugpjūčio 21 d. vyras, gimęs 1977 m., namuose, J. Janonio g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r., būdamas neblaivus (nustatytas 1,64 promilės girtumas) savo sūnui, gimusiam 2008 m., sudavė per galvą ir įspyrė į koją. Berniuko mamai nustatytas 0,23 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

 

Pagrobė skaldytus akmenis

 

Tarp šių metų rugpjūčio 21 d., apie 18 val., ir rugpjūčio 23 d., apie 13 val., iš sklypo, esančio Mažeikių r., Daubarių k., Tirkšlių g. 4, pagrobtos apie dvi tonos skaldytų akmenų. Turto vertė – apie 2000 eurų.

Pavogė rankinę

Rugpjūčio 21 d., tarp 21.30 val. iki 22.00 val., iš krepšio, padėto prie automobilio Mažeikiuose, Sedos g., prie prekybos centro, nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, pavogta moteriai priklausanti rankinė, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas, piniginė, kurioje buvo 200 eurų, banko kortelės, įvairios nuolaidų kortelės, akiniai su dėklu, automobilio raktai. Padaryta 490 eurų žala.

 

Vairavo neblaivus

 

Trečiadienį, apie 21.30 val., gavus pranešimą apie galimai neblaivų vairuotoją, Mažeikiuose, Algirdo–Žagarėlės gatvių sankryžoje, sustabdytas motociklo „Alpha“ vairuotojas, gimęs 1960 m., kuris, neturėdamas teisės vairuoti (teisė buvo atimta), vairavo motociklą būdamas neblaivus (nustatytas 2,21 promilės girtumas). Motociklas priverstinai nuvežtas. Įtariamasis sulaikytas.

Pagal PK informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode