Subadyta moteris – reanimacijoje

 

Rugsėjo 12 d., apie 2.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., vyras, gimęs 1968 m., atėjęs pas buvusią žmoną, gimusią 1976 m., į namus, nepilnamečių vaikų, gimusių 2000 m., 2007 m. ir 2015 m., akivaizdoje peiliu jai dūrė į įvairias kūno vietas. Mažeikių ligoninėje nukentėjusiajai diagnozuotos daugybinės durtinės žaizdos, moteris paguldyta į Reanimacijos skyrių. Pasitelkus gausias policijos pareigūnų pajėgas, įtariamasis Mažeikių miesto parke sulaikytas antradienio rytą.

Rado mirusį

Pirmadienį, apie 22.16 val., Mažeikiuose, Laisvės g., garaže, automobilyje „Opel Astra“, rastas vyro, gimusio 1968 m., lavonas be išorinių smurto žymių. Vyras mirė galimai apsinuodijęs automobilio išmetamosiomis dujomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Pasisavino pinigus

 

Antradienį, apie 12.00 val., Mažeikiuose, Laisvės g., parduotuvėje, iš neužtraukto moters rankinuko neaiškiomis aplinkybėmis dingo piniginė, kurioje buvo 170 eurų, asmens tapatybės kortelė.

Trečiadienį, apie 3.30 val., Mažeikiuose, Laisvės g., išlaužus prekybos centro pagalbinių patalpų metalines duris, patekta į prekybos salės vidų ir išnešti tabako gaminiai. Nuostolis tikslinamas.

 

Vairavo neblaivus

 

Rugsėjo 12 d., apie 11.50 val., Mažeikiuose, Taikos g., sustabdžius automobilį „VW Passat“, jo vairuotojui, gimusiam 1985 m., nustatytas 2,18 promilės girtumas.

Pagal PK informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode