Po dūrio peiliu pateko į ligoninę

 

Rugsėjo 26 d., apie 20.29 val., Mažeikiuose, Sodų g., kilus konfliktui, vyras, gimęs 1994 m., peiliu dūrė kitam vyrui, gimusiam 1991 m., į koją ir iš įvykio vietos pasišalino. Nukentėjusiajam Mažeikių ligoninėje

diagnozuota šlaunies durtinė žaizda, jis paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Sumušė moterį

Šeštadienį, apie 18.15 val., Mažeikiuose, Draugystės g., prie daugiabučio namo laiptinės, pašalinių asmenų akivaizdoje nepažįstamas jaunuolis išplūdo necenzūriniais ir įžeidžiančiais žodžiais moterį, gimusią 1947 m., bei sugriebęs už rankos ją truktelėjo, dėl to ji pargriuvo. Moters sūnui puolus ją ginti, kitas nepažįstamas jaunuolis jai iš už nugaros sudavė smūgį per galvą. Konflikto metu nukentėjusiajai sužalota ranka, sumušta galva.

Vengia atlikti bausmę

Pirmadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vyro, gimusio 1991 m., gyvenančio Mažeikiuose, vengimo atlikti laisvės atėmimo bausmę. Asmuo sulaikytas.

Negavo prekės

Sekmadienį, apie 14.00 val., Mažeikių r., Tirkšliuose, vyras, gimęs 1981 m., pagal internetiniame portale rastą skelbimą už norimą pirkti keturratį motociklą į pardavėjo nurodytą sąskaitą pervedė 200 eurų, tačiau prekės negavo, su pardavėju susisiekti nebepavyksta.

Pasisavino daiktus

Tą pačią dieną, apie 19.30 val., Mažeikiuose, Aitvaro g., iš automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusio vyrui, gimusiam 1977 m., priklausančio automobilio „Peugeot 307“ pavogtas mobiliojo ryšio telefonas, kurio vertė – 280 eurų.

Rugsėjo 26 d., apie 9.10 val., Mažeikiuose, Sodų g., iš neužrakinto buto pavogtas nešiojamasis kompiuteris su interneto modemu. Padaryta 150 eurų turtinė žala.

Laikotarpiu nuo rugsėjo 26 d. 22.00 val. iki rugsėjo 27 d. 8.15 val. Mažeikių r., Žemalės k., iš neaptvertos sodybos kieme stovėjusio traktoriaus pavogti du akumuliatoriai.

Pagal PK informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode