Bandė išvengti atsakomybės

 

Spalio 22 d. 00.55 val. Mažeikiuose, Naftininkų g., vyras, gimęs 1995 m., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo automobilį neblaivus ir atsisakė pasitikrinti blaivumą), Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui siūlė 400 eurų kyšį. Tokio pat dydžio kyšį siūlė ir automobilio keleivis, gimęs 1990 m., už tai, kad būtų paleistas vairuotojas.

Rado mirusius

Spalio 19 d., apie 9.09 val., Mažeikių r., Balėnų k., ant žvyruoto keliuko, rastas vyro, gimusio 1954 m., lavonas be išorinių smurto žymių.

Kitą dieną, apie 16.30 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., bute, rastas vyro, gimusio 1943 m., lavonas taip pat be stebimų išorinių smurto žymių.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežasčiai nustatyti.

Pasipriešino pareigūnams

Ketvirtadienį, 18.02 val., Mažeikiuose, M. K. Čiurlionio g., bute, policijos pareigūnai sulaikė agresyviai nusiteikusį vyrą, gimusį 1976 m., kuris priešinosi policijos pareigūnams, juos įžeidinėjo, išdaužė tarnybinio

automobilio „Škoda Yeti“ langą bei sudavė Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK patrulių būrio vyriausiajam patruliui, gimusiam 1995 m., į kaklą. Pareigūnas po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai. Neblaivus

(nustatytas 2,01 promilės girtumas) vyras uždarytas į areštinę.

Šeštadienį, 15.53 val., Mažeikiuose, Tyliojoje g., namuose, sulaikoma už smurtą artimoje aplinkoje, neblaivi (nustatytas 2.33 promilės girtumas) moteris, gimusi 1981 m., pasipriešino ir trenkė Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiajai patrulei. Pareigūnė dėl sukelto fizinio skausmo į medikus nesikreipė.

Smurtavo neblaivūs

Spalio 20 d., apie 5.30 val., Mažeikių r., Naikių k., išgertuvių metu kilus konfliktui, iš matymo pažįstamas asmuo sumušė vyrą, gimusį 1985 m., kuriam Mažeikių ligoninėje nustatyti veido ir galvos sumušimai.

Kitą dieną, 15.53 val., Mažeikiuose, Tyliojoje g., namuose, neblaivi (nustatytas 2,33 promilės girtumas) moteris, gimusi 1981 m., trenkė nepilnametei dukrai, gimusiai 2001 m., į galvą bei įspyrė į pilvą. Įtariamoji sulaikyta.

Sumušė viešoje vietoje

Ketvirtadienį, apie 17.00 val., Mažeikiuose, Saulės g., nenustatytas asmuo, kuris buvo galimai apsvaigęs, be jokios priežasties sumušė jaunuolį, gimusį 1996 m. Mažeikių ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuota kairės akies voko mušta žaizda, išmušti du priekiniai viršutiniai dantys.

Kitą dieną, apie 20.20 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., nenustatytas asmuo sumušė vyrą, gimusį 1970 m.

Įtariamasis nesulaikytas.

Apvogė turguje

Šeštadienį, apie 10.40 val., Mažeikiuose, M. Daukšos g., turgavietėje, iš vyro, gimusio 1953 m., rankinės pavogta piniginė, kurioje buvo asmens dokumentai, nuolaidų kortelės, banko mokėjimo kortelė, 370 eurų grynųjų pinigų. Padaryta 400 eurų turtinė žala.

Įsibrovė ir pagrobė

Spalio 20 d., apie 12.00 val., Mažeikių r., Pikelių k., vyras, gimęs 1975 m., atvykęs į sodybą, pastebėjo, kad, išgriovus namo prieangio sienas ir duris, patekta į gyvenamąjį namą, iš kur pagrobtas jam priklausantis televizorius, o iš ūkinio pastato – trifazis elektrinis variklis. Padaryta 400 eurų turtinė žala.

Kitos dienos vakarą, apie 22.22 val., Mažeikiuose, Tirkšlių g., išdaužus lauko durų stiklą, patekta į įmonės patalpas, saugomas apsaugos įmonės. Žala nustatinėjama, tikslinama, ar buvo kas pagrobta.

Vairavo neturėdamas teisės

Šeštadienį, apie 18.33 val., Mažeikių r., Laižuvos k., sustabdytas mopedas, kurį vairavo neblaivus (nustatytas 2,48 promilės girtumas), teisės vairuoti neturintis vairuotojas, gimęs 1992 m. Mopedas taip pat nebuvo apdraustas privalomosios civilinės atsakomybės draudimu.

Pagal PK informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode