Sulaikytas vairuotojas, kaip įtariama, Mažeikiuose mirtinai sužalojęs moterį

 

Pirmadienio naktį sulaikytas vyras, įtariama, galėjęs mirtinai sužaloti reguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią moterį ir pabėgęs iš įvykio vietos. Nustatyta, jog jis vartojo alkoholio.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 68-erių moteris, sekmadienį apie 21.20 val. ėjusi per Žemaitijos gatvėje esančią šviesoforu reguliuojamą pėsčiųjų perėją, buvo partrenkta automobilio, jis iš įvykio vietos paspruko.

Nustatyta, kad eismo įvykį įvykdyti galėjo automobilis „BMW X5“, vairuojamas vyro, gimusio 1973 metais – vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam nustatytas 0,36 prom. girtumas. Automobilis rastas stovintis Mažeikiuose, Ašvos gatvėje.

Telšių apskrities policijos duomenimis, išanalizavus vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotą vaizdą, nustatyta, kad pėsčiųjų perėjoje negyva rasta moteris maždaug 10-12 sekundžių prieš įvykusį susidūrimą su automobiliu nugriuvo  ant važiuojamosios kelio dangos.

Įvykio aplinkybės ir moters mirties priežastis paaiškės ikiteisminio tyrimo metu, po Valstybinės teismo medicinos tarnybos ekspertų išvados.

Vilnius, lapkričio 19 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode