Sužalojo nepilnametį

 

Kovo 11 d., apie 19.15 val., Ventos g. 22-ejų metų vaikinas, vairuodamas automobilį „Peugeot 406“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepraleido ėjusio keturiolikmečio ir jį partrenkė. Eismo įvykio metu nepilnamečiui lūžo žastikaulis.

Atsitrenkė į suolą

Kovo 12 d., apie 19.36 val., Mažeikių r., Lėtenių k., 54-erių metų vyras, būdamas neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti (teisė atimta), vairavo išregistruotą, nedraustą nustatyta tvarka automobilį „VW Golf“ ir, atsitrenkęs į aikštelėje stovėjusį suolą, iš eismo įvykio vietos pasišalino. Pažeidėjas buvo surastas, jam nustatytas 2,68 promilės girtumas.

Ieškomi asmenys

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Mažeikiuose, Skuodo g., pavogto 1996 m. laidos automobilio „Honda Civic“.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad automobilį galimai pavogė keturi jaunuoliai su striukių gaubtuvais ant galvų. Gyventojų, atpažinusių galimai vagystę įvykdžiusius asmenis ir galinčių suteikti bet kokios informacijos apie juos, prašoma pranešti Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Nerijui Konteniui, tel. 8 700 61200, el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paskambinti bendruoju pagalbos centro tel. 112.

Dar viena vagystė įvykdyta kovo 8 d., nuo 18.00 iki 19.00 val., Mažeikiuose, M. Daukšos g. Iš sporto klubo vyrų persirengimo kambario, nuo suoliuko, pavogtos mažeikiškiui priklausančios laisvalaikio kelnės, kurių kišenėje buvo mobiliojo ryšio telefonas, vizitinių kortelių dėklas, asmens tapatybės kortelė, vairuotojo pažymėjimas, banko mokėjimo ir nuolaidų kortelės. Žala – 280 eurų.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode