Plikledžio egzamino vairuotojai neišlaikė

        Praėjusią savaitę rajono keliuose sužeisti vairuotojai ir keleiviai. Apgadinti automobiliai, tvoros, stulpai ir kelio ženklai. Daugiausia eismo įvykių užregistruota ketvirtadienį, esant nepalankioms oro sąlygoms ir slidžiai kelio dangai.

Nukentėjo žmonės

Gruodžio 18 d., apie 13.56 val., kelio Skuodiškiai–Ketūnai–Plinkšės 3-ajame kilometre vairuotojas R. D., gim.1986 m., vairuodamas automobilį BMW 530, nepaliko saugaus tarpo kairėje pusėje iš priekio atvažiuojančiam automobiliui „Mazda 626“, vairuojamam vairuotojos I. Ž, gim. 1992 m., ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu sužalota automobilio „Mazda“ vairuotoja ir dar du žmonės. Visi pristatyti į Mažeikių ligoninę.

      Tos pačios dienos vakare, 20.21 val., Sedos–Pavenčių g. sankryžoje vairuotoja A. K., vairuodama automobilį „Škoda Fabia“, nereguliuojamoje sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai iš kairės pusės atvažiuojančio automobilio BMW 320, vairuojamo D. U., ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai, kurie pristatyti į ligoninę.

      Sekmadienį, 10.44 val., Mažeikių–Skuodo–Bugenių–Pikelių sankryžoje vairuotoja Z. A., vairuodama automobilį „Opel Vectra“, nereguliuojamoje sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiuojančio automobilio „Volvo C70“, vairuojamo L. S., ir su juo susidūrė. Pastarasis nuo smūgio vertėsi. Sužalota „Volvo C70“ vairuotoja, kuri taip pat pristatyta į ligoninę.

Nesuvaldė automobilių

      Daugiausia avarijų kilo dėl nepalankių oro sąlygų ir slidžios kelio dangos. Neįvertinę situacijos vairuotojai nesuvaldė automobilių ir laužė tvoras bei stulpus.

      Gruodžio 16 d. 11.22 val. Viekšniuose, Mažeikių g. 35, nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį, nepasirinko saugaus greičio ir neatsižvelgė į oro sąlygas, todėl atsitrenkė į metalinę tvorą ir ją apgadino. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

      Gruodžio 17 d. 8.22 val. Bažnyčios g. 20 kitas nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį, taip pat nepasirinko saugaus greičio, atsitrenkė į tvorą ir nepranešęs policijai iš įvykio vietos pasišalino.

      Tą pačią dieną, tuoj po vidurdienio, ties Stoties g. 1 vairuotojas A. V., vairuodamas automobilį „Audi 100“, irgi nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą.

      Praėjus vos daugiau nei pusvalandžiui, ties tuo pačiu pastatu vairuotojas V. B., vairuodamas automobilį „Mazda 323“, nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į kitą stovintį automobilį.

      Šiek tiek anksčiau, 12.29 val., ties Žagarėlės g. 53 vairuotojas H. P., vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“, taip pat nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą.

      13.12 val. vairuotojas R. P., vairuodamas automobilį „Renault Master“, neatsižvelgė į kelio dangą ir oro sąlygas, nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į metalinį stulpą. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis.

      Praėjus vos valandai nuo pastarojo įvykio, 14.01 val., užregistruota avarija privažiavime prie Bugenių stoties nuo kelio Bugeniai–Pikeliai. Vairuotojas H. P., vairuodamas automobilį „Volvo FL7“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio į kanalą. Apgadintas šlaitas bei automobilis.

      Po pusvalandžio, 14.36 val., Gamyklos–Ventos g. sankryžoje vairuotojas M. J., vairuodamas sunkvežimį „Man“ su puspriekabe, sankryžoje sukdamas į dešinę nepaliko saugaus tarpo iš dešinės pusės ir kliudė šviesoforą. Apgadintas šviesoforas ir puspriekabė.

      Tą pačią dieną, 18.18 val., Daubarių k., Piliakalnio g. 6, vairuotojas A. S., vairuodamas automobilį „Opel Zafira“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į stulpą bei jį apgadino. Iš įvykio vietos nepranešęs policijai pasišalino.     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode