Sužeidė dviratininkę ir pabėgo

      Praėjusią savaitę eismo įvykiuose nukentėjo dviratininkė. Tas pats vairuotojas du kartus nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į tvorą bei sieną. Kelio ženklo „Laukiniai gyvūnai“ galiojimo zonose užmuštos stirnos.

 

Pateko į ligoninę

      Sekmadienį, vidurdienį, Tirkšliuose, Kapų g., nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį, nepasirinko saugaus atstumo iš kairiojo šono, kliudė priešinga kryptimi atvažiuojančią dviratininkę T. V. ir ją sužalojo. Nukentėjusioji pristatyta į Mažeikių ligoninę. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Atsitrenkė du kartus

      Pirmadienį, 10.12 val., 100-mečio g. 6 vairuotojas I. O., vairuodamas automobilį „Renault Midlen 180.10“ atbuline eiga, neįvertino atstumo ir atsitrenkė į tvorą. Po dviejų valandų tas pats vairuotojas Ventos g. 23 taip pat važiuodamas atbulas neįvertino atstumo iš šono ir atsitrenkė į sieną. Eismo įvykių metu apgadintas automobilis, tvora ir siena.

Partrenkė stirnas

      Trečiadienį ryte, 05.16 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 21-ajame kilometre vairuotojas Č. M., vairuodamas automobilį „Mazda 626“, nepastebėjo staiga į važiuojamąją dalį iš kairės kelio pusės išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Apgadintas automobilis, stirna nugaišo.

      Šeštadienį vakare, 21.37 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 47-ajame kilometre vairuotoja A. V., vairuodama automobilį „Renault Megane“, nepastebėjo staiga į kelią iš dešinės pusės išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Taip pat apgadintas automobilis, stirna nugaišo.

      Abiem atvejais kelio atkarpose, kur įvyko avarijos, yra įspėjamasis kelio ženklas „Laukiniai gyvūnai“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode