Rugpjūčio 15 dienos įvykiai

Nužudymai
Rugpjūčio 16 d. apie 3 val. 10 min. Šiauliuose, S. Dariaus ir S. Girėno g., bute, savo namuose, rastas moters (g. 1954 m.) lavonas pjautine žaizda kakle. Tame pačiame bute, virtuvėje, rastas pasikorusio vyro (g. 1954 m.) lavonas be išorinių smurto požymių. Įtariama, kad brolis-dvynys nužudė seserį ir po to pasikorė.



Plėšimai
Rugpjūčio 15 d. apie 18 val. 55 min. Kaune, Baltų pr., į vyro (g. 1952 m.) butą prisistatęs policijos tyrėju ir nurodęs, kad reikalinga patikrinti turimų pinigų kupiūras, užėjo vyriškis, kuris paėmė nuo koridoriuje buvusio staliuko 5 kupiūras po 500 eurų ir, įvykus susistumdymui su buto šeimininku, papurškė jam ašarinių dujų į akis bei padedant antram vyriškiui, pasišalino. Nuostolis – 2 500 eurų.

Eismo įvykiai
Rugpjūčio 15 d. 13 val. 25 min. Zarasuose, Kauno g., motociklas „Suzuki GR 78A“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti vairuotojo (g. 1984 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Vairuotojas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, kurioje mirė.

Kiti įvykiai
Rugpjūčio 15 d. apie 9 val.  Jurbarke, Nemuno g., vyras (g. 1980 m.), eidamas Nemuno pakrante, po tiltu, rado graižtvinio šaunamojo ginklo „Haenel Modell 311“ vamzdį su spynos mechanizmu, kurį perdavė pareigūnams. Aplinkybės aiškinamos.

Rugpjūčio 15 d. apie 19 val. 10 min. gautas pranešimas, kad Kaune, Vaidoto g., viešoje vietoje, jaunuolis draugams rodo šaunamąjį ginklą. Policijos pareigūnams nuvykus, sulaikytas trylikametis, pas kurį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas 8 mm kalibro dujinis pistoletas. Ginklas paimtas, nepilnametis perduotas tėvams.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais
Rugpjūčio 15 d. 8 val. 40 min. Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK areštinėje, kameroje, suimtasis (g. 1990 m.) pagal LR BK 129 str. (nužudymas) į metalinį strypo galiuką susižalojo galvą. Suteikus medikų pagalbą, grąžintas į areštinę.

Rugpjūčio 15 d. 8 val. 50 min. Vilniuje, Savanorių pr., policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Peugeot 407“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo. Vilniuje, Kirtimų g., persekiojamas automobilis atsitrenkė į automobilį „Mercedes Benz 2222“ ir iš įvykio vietos pasišalino. Persekiojant nestojusį automobilį, Vilniaus apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai iš tarnybinių ginklų iššovė du šūvius į viršų ir 4 šūvius į transporto priemonę. Vilniuje, Neravų miške, prie vandens valymo įrenginių, automobilis buvo sulaikytas. Automobilyje rastas ir paimtas nelegaliai laikomas dujinis revolveris. Automobilį vairavęs vairuotojas (g. 1995 m.) po apklausos paleistas.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode