Mažeikiuose rastas negyvas „Gelsaugos“ darbuotojas

 

Sekmadienį Mažeikiuose rastas negyvas apsaugos tarnybos „Gelsauga“ darbuotojas. Padėtas ikiteisminis tyrimas dėl savižudybės, tačiau neatmetamos ir kitos versijos, sako rajono policijos vadovas.

Laikinai einantis Mažeikių rajono policijos komisariato viršininko pareigas Arūnas Bubliauskas BNS patvirtino, kad vyras, pirminiais duomenimis, nusišovė Mažeikių geležinkelio stoties tualete, tačiau teigė, jog negalima atmesti ir kitų nelaimės versijų.

„Visos versijos tikrinamos“, - BNS sakė A.Bubliauskas.

|Anot jo, žmogus nepaliko jokio priešmirtinio raštelio, pirminiais duomenimis, neturėjo problemų nei šeimoje, nei darbe.

„Raštelio nėra, jokių žinučių, atsisveikinimo ar kitų, nerasta. Kalbėjome ir su šeima - viskas ten tvarkoje, santykiai geri. Darbe irgi nebuvo problemų, viskas gerai. Priežasčių, kodėl taip galėjo nutikti, ar naujų aplinkybių, negaliu pasakyti“, - BNS sakė pareigūnas.

59-erių metų vyro lavonas su šautine žaizda galvoje rastas apie 8 val. ryto geležinkelio stoties tualete, pranešė Policijos departamentas. Įtariama, kad vyras darbo metu nusišovė iš savigynai laikomo ginklo, kuris rastas šalia.

Vilnius, spalio 30 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode