Apsaugos darbuotojas pasirinko mirtį

Per savaitę rajone rasti du mirę žmonės, vienas iš jų, įtariama – nusišovė. Smurtauta namuose. Įvykdytos vagystės prekybos centruose ir gatvėje. Apvogtas namas. Ypač nesaugu pastaruoju metu Sodų gatvėje. Čia apiplėšti žmonės gatvėje, prie daugiabučio laiptinės ir pačioje laiptinėje, įsibrauta į vieną iš butų. Mažeikiškis vairavo Latvijoje pavogtą traktorių. Bandyta registruoti užsienyje ieškomą puspriekabę.

Rasti mirę                     

Spalio 30 d. 7.50 val. Mažeikiuose, Stoties g., geležinkelio stoties tualete, rastas apsaugos tarnybos „Gelsauga“ darbuotojo (gimęs 1957 m.) lavonas su šautine žaizda galvoje. Įtariama, kad darbuotojas darbo metu nusišovė iš savigynai laikomo ginklo, kuris rastas šalia. Savižudybės motyvai nežinomi.

Tą pačią dieną, apie 10.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., namuose rastas vyro (gimęs 1949 m.)lavonas be išorinių smurto žymių.Pradėtas ikiteisminis tyrimasmirties priežasčiai nustatyti.

Smurtavo namuose

Spalio 29 d., apie 8.00 val., Žemaitijos g., namuose, vyras (gimęs 1983 m.) sudavė kumščiu į galvą savo žmonai (gimusi 1976 m.).

Lapkričio 2 d., apie 3.28 val., Dargių k., namuose, neblaivus (nustatytas 1,45 promilės girtumas) vyras (gimęs 1966 m.) kumščiu trenkė į veidą bei sugriebęs tampė už plaukų neblaivią (nustatytas 2,23 promilės girtumas) sugyventinę (gimusi 1977 m.).

Pasisavino svetimus daiktus

Peržiūrint vaizdo stebėjimo kameras, nustatyta, kad spalio 5 d. Žemaitijos g., iš prekybos centro, pavogta skutimosi peiliukų už 136,38 euro. Įtariamasis nustatinėjamas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 27 d., apie 19.00 val., Sodų kelio g. moteriai (gimusi 1966 m.) einant pėsčiųjų taku, nepažįstamas asmuo nuo peties pagrobė rankinę, kurioje buvo įvairūs asmeniniai daiktai bei 1000 eurų grynųjų pinigų.

Sekmadienį, apie 15.13 val., Sedos g., prie prekybos centro, nepažįstamas asmuo iš moters (gimusi 1941 m.) rankų išplėšė rankinę ir pabėgo. Netoliese rankinė rasta, tačiau joje nebebuvo piniginės, kurioje buvo 40 eurų grynųjų pinigų ir banko mokėjimo kortelės.

      Lapkričio 2 d., apie 14.20 val., Viekšniuose, prie kapinių,išdaužus automobilio „VW Golf“ priekinių durelių lango stiklą, patekta į vidų, iš kur pavogta moteriai (gimusi 1976 m.) priklausanti rankinė, kurioje buvo asmens tapatybės ir banko mokėjimo kortelės.

Sodų gatvėje nesaugu

Spalio 31 d., apie 17.00 val., Sodų g. pas vyrą (gimęs 1981 m.) į butą įsiveržė trys nepažįstami vaikinai, kurie jį sumušė ir pagrobė mobilųjį telefoną, cigarečių pakelį, dviratį. Žala tikslinama, įtariamieji nustatinėjami.

Lapkričio 2 d, apie 00.00 val., taip pat Sodų g., daugiabučionamolaiptinėje,trys nepažįstami vyriškiai, panaudodami fizinį smurtą, iš vyro (gimęs 1964 m.) pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė 15 eurų.

Lapkričio 1 d., apie 14.00 val., irgi Sodų g., daugiabučio namo laiptinėje, nepažįstamas jaunuolis iš moters (gimusi 1933 m.) rankų pagrobė rankinę, kurioje buvo 15 eurų, pensininko pažymėjimas, įvairių prekybos centrų nuolaidų kortelės. Iš viso padaryta 34 eurų turtinė žala.

Kitą dieną, 11.30 val., toje pat gatvėje, prie daugiabučio laiptinės, iš kitos moters (gimusi 1933 m.) taip pat pagrobta rankinė, kurioje buvo piniginė su 15 eurų.

      Tos pačios dienos vakare, 21.36 val., toje pat gatvėje du jaunuoliai iš moters rankų pagriebė rankinę, kurioje buvo pensininko pažymėjimas, asmens pasas, 20 eurų grynųjų pinigų.

Vairavo vogtą traktorių

Spalio 31 d., 2.56 val., gautas Latvijos Respublikos policijos pareigūnų pranešimas, kad Lietuvos Respublikoje, apie 100 metrų nuo sienos, sulaikytas traktorius T-40AM, kurį vairavo LR pilietis (gimęs 1994 m., gyv. Mažeikių r.). Pirminiais duomenimis, traktorius iš garažo pavogtas Latvijoje, Saldus miestelyje. Įtariamasis vagyste sulaikytas, laukiama Latvijos įgaliotos institucijos prašymo dėl persekioto asmens išdavimo arba perdavimo pagal EAO.

Bandė registruoti

Lapkričio 2 d., 13.16 val., Gamyklos g., į VĮ „Regitra“ Mažeikių filialą kreipėsi vyras, kuris norėjo registruoti puspriekabę. Patikrinus, paaiškėjo, kad puspriekabė ieškoma Portugalijos valstybės.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode