Lapkričio 5 diena

Sveikatos sutrikdymai
Lapkričio 5 d. apie 16 val. 30 min. Kaune, Taikos pr., prabėgdamas jaunuolis aštriu daiktu sužalojo vyrą (g. 1965 m.), kuris dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas į ligoninę.

Plėšimai
Lapkričio 5 d. (dienos metu, laikas tikslinamas) Šiauliuose, Aušros takas g., į butą, neblaiviam šeimininkui (g. 1980 m.) atidarius duris, užėjo du vyriškiai, kurie sumušė jį ir pagrobė kompiuterį, mobiliojo ryšio telefoną, garso kolonėles ir raktus.

Gaisrai
Lapkričio 5 d. apie 19 val. 10 min. Utenoje, Vaižganto g., bendrabučio antro aukšto bendro naudojimo virtuvėje, kilo gaisras, kurio metu apdegė patalpa ir nukentėjo (apsinuodijo smalkėmis) vyras (g. 1949 m.), kuris paguldytas į ligoninę. Apie 23 val. 55 min. namo pirmame aukšte kilusio gaisro metu apdegė spintelės. Nuostoliai nustatinėjami. Įtariami padegimai.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis
Lapkričio 5 d. 14 val. 30 min. Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., viršutiniame romų tabore, Vilniaus apskr. VPK policijos pareigūnai sulaikė du vyrus (g. 1979 m. ir 1990 m.), pas kuriuos rasti 104 folijos lankstinukai su, galimai, narkotine medžiaga – heroinu. Sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Kiti įvykiai
Lapkričio 1 d. apie 10 val. Trakų r., Ivoniškių k., namuose, rastas sužalotas vyras (g. 1969 m.), kuris dėl kraujo išsiliejimo į smegenis paguldytas į Vilniaus ligoninę, kur lapkričio 5 d. 13 val. 30 min. mirė. Aplinkybės nustatinėjamos.

Rugpjūčio 6 d. į Kelmės ligoninę iš Kelmės r., Šedbarų k., buto, pristatyta ir dėl komos būsenos paguldyta moteris (g. 1982 m.) (gydytojai paaiškino, kad ant moters kūno yra mėlynių, būdingų sumušimams ar griuvimo traumai). Toliau gydyti moteris buvo pervežta į Šiaulių ligoninę, dar vėliau į Vilniaus ligoninę. Lapkričio 5 d. 00 val. 30 min. Vilniaus ligoninėje ji mirė. Aplinkybės tikslinamos.

Lapkričio 5 d. 4 val. 10 min. Vilniaus ligoninėje mirė vyras (g. 1972 m.), kuris lapkričio 2 d. buvo pristatytas iš Vilniaus, Pylimo g., ir paguldytas dėl galvos traumos. Aplinkybės nustatinėjamos.

Lapkričio 5 d. 7 val. 47 min. į Bendrąjį pagalbos centrą paskambino vyras, kuris grasino sušaudyti policijos pareigūnus ir susprogdinti Kėdainių rajono apylinkės teismą. Policijos pareigūnams patikrinus pastatą, sprogmenų nerasta. Įtariamasis (g. 1983 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode