Pavojus – laukiniai gyvūnai

      Praėjusią savaitę didžiausią pavojų vairuotojams kėlė ne tiek slidūs keliai, kiek laukiniai gyvūnai, staiga išbėgę į važiuojamąją kelio dalį. Ne visi kelio ruožai, kur susidurta su žvėrimis, pažymėti atitinkamu įspėjamuoju ženklu. Dėl slidžios dangos ir nepasirinkto saugaus greičio nukentėjo vairuotojas, automobiliai riedėjo nuo kelio. Neatidūs vairuotojai apgadino automobilius ir dujų kolonėlę.

Nuvažiavo nuo kelio

      Lapkričio 9 d. 10.02 val. kelio Mažeikiai–Laižuva 18-ajame kilometre vairuotojas A. A., vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldęs automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Nukentėjo vairuotojas, kuris pristatytas į ligoninę.

      Penktadienį, 21 val., kelio Skuodiškės–Ketūnai–Plinkšės 2-ajame kilometre vairuotojas A. M., vairuodamas automobilį „Lancia Thesis“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus greičio, kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

      Sekmadienį Dagių kaime, ties Beržupio g. 65, nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, priklausantį S. B., nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

      Tos pačios dienos vakare, 22.29 val., kelio Tirkšliai–Užlieknė–Viekšniai 5-ajame kilometre vairuotojas M. G., vairuodamas automobilį „Citroen Berlingo“, taip pat nepasirinko saugaus greičio, apsnigtame ruože nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio.

Atsitrenkė į dujų kolonėlę

      Lapkričio 8 d. 22.22 val. Žemaitijos g. 69 vairuotojas A. A., vairuodamas sunkvežimį „Mercedes Benz“ su priekaba, nepasirinko saugaus atstumo iš galo, su priekaba atsitrenkė į dujų kolonėlę ir virš jos buvusią pastogę.

Kliudė lenkdamas

      Ketvirtadienį, 23.03 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 44-ajame kilometre nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį, lenkdamas automobilį „Opel Astra“, vairuojamą G. K., nepaliko saugaus tarpo iš šono ir jį kliudė bei iš įvykio vietos pasišalino.

Kelią pastojo žvėrys

      Lapkričio 7 d. 17.53 val. kelio Mažeikiai–Anulynai–Tirkšliai 19-ajame kilometre vairuotoja E. G., vairuodama automobilį „Audi A3“, partrenkė staiga į važiuojamąją dalį išbėgusią stirną. Kitą dieną, 17.28 val., stirna staiga išbėgo kelio Mažeikiai–Laižuva 6-ajame kilometre. Ją partrenkė vairuotojo D. J. vairuojamas automobilis „Dacia Duster“. Penktadienio rytą, 07.57 val. laukinį gyvūną partrenkė vairuotojos R. Š. vairuojamas automobilis „VW Passat“. Pirmadienio naktį, 00.50 val., kelio Anulynai–Tirkšliai 29-ajame kilometre vairuotojas V. E., vairuodamas automobilį „Audi 80“, taip pat susidūrė su į važiuojamąją kelio dalį staiga išbėgusia stirna.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode