Sudegė sunkvežimis

      Praėjusią savaitę rajone degė automobilis, gaisras kilo geležinkelio stoties pastate bei maitinimo įstaigoje.

Sudegė sunkvežimis

      Ketvirtadienį vakare, apie 22.00 val., Naujojoje g. 4, autoserviso patalpoje, visiškai sudegė sunkvežimis MB ACTROS (2009 m.), aprūko autoserviso sienos ir lubos. 

Ruseno apšiltinimo medžiaga

      Penktadienį, 10.31 val., pastebėta, jog Mažeikių geležinkelio stotyje, iš rūsio, rūksta dūmai, patalpos uždūmintos. Patalpoje, dyzelinio variklio išmetimo sistemoje, ruseno apšiltinimo medžiaga, įbetonuota grindyse. Gaisro metu apdegė apšiltinimo medžiaga, aprūko patalpos sienos.

Degė pagalbinės patalpos

Šeštadienio vakarą, 22:58 val., gaisras kilo maitinimo paskirties pastate, Tirkšlių g. 11. Degė katilinės pagalbinės patalpos. Gaisro metu nudegė ir nuardyta 15 kv. m sienų ir lubų dailylenčių, visa patalpa aprūko.

Melagingi pranešimai

      Lapkričio 9 d. gauti du melagingi pranešimai apie gaisrus Tirkšliuose. 20.28 val. asmuo, prisistatęs Marytės Jankaitės vardu, iš bekortelinio telefono numerio pranešė, kad dega vieno aukšto apleistas ir apgriuvęs namas Juozo-Tumo Vaižganto g. 8. Atvykus jokių gaisro požymių nebuvo, nurodytu adresu stovintis namas gyvenamas, tvarkingas. Klausantis pranešimo apie įvykį garso įrašo, girdėti, kad asmuo kalba paauglišku-vyrišku balsu, į operatoriaus užduodamus klausimus atsakinėja lengvabūdiškai.

      Po valandos pranešėjas, prisistatęs Erika Incaite, pranešė, kad dega gyvenamas mūrinis 1-o aukšto namas Viekšnių g. 3. Atvykusios pajėgos pranešė, kad iškvietimo vietoje gaisro požymių nėra, pranešimas melagingas.

Abiem atvejais nustatyta, kad skambino iš to paties telefono be kortelės, informacija perduodama Telšių AVPK.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode