Kontrabandines cigaretes muitininkai traukė iš dyzelino automobilio bake

Ankstų antradienio rytą Kybartų kelio poste sulaikyta cigarečių kontrabanda, kurią muitininkai ištraukė iš degalų bake buvusio dyzelino.

Muitinės kriminalinė tarnyba pranešė, kad iš Karaliaučiaus į Lietuvą įvažiavusio Lenkijos piliečio „Ford“ patikrinti nuspręsta pastebėjus keistai pritvirtintą automobilio kuro siurblį.

Su rentgeno kontrolės sistema muitinės mobiliųjų grupių patrulio pareigūnai nustatė, jog automobilio kuro bake gali būti slepiama kontrabanda ir šie įtarimai netrukus pasitvirtino. Iš talpos buvo ištraukta 500 pakelių dyzeline mirkusių kontrabandinių cigarečių „West“, supakuotų į apsauginį polietileną.

Lenkijos piliečiui toliau kelionę teko tęsti pėsčiomis – Muitinės kriminalinės tarnybos pareigūnai sulaikė ir cigaretes, ir automobilį. Lenkui Z.W. dėl neteisėto akcizais apmokestinamų prekių laikymo ir gabenimo buvo surašytas administracinis teisės pažeidimo protokolas, jam gresia piniginė bauda ir transporto priemonės konfiskavimas.

Vilnius, lapkričio 16 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode