Namuose siautėjo neblaivus vyras

        Šią savaitę namuose tėvas smurtavo prieš dukrą. Dėl kilusio konflikto su giminaičiais nukentėjo moteris. Neblaivus vyras grasino žmonai ir vaikams, daužė namų apyvokos daiktus. Areštinėje bandė nusižudyti nuteistasis.

Grasino nužudyti

Lapkričio 15 d., apie 19 val., namuose, Smėlio g., vyras, gimęs 1973 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatytas 2,01 promilės girtumas) dėl neaiškios priežasties pradėjo konfliktuoti, grasinti nušauti, padegti savo žmoną ir vaikus bei paėmęs golfo lazdą daužė namų apyvokos daiktus.

Spyrė dukrai

Lapkričio 14 d., apie 17.10 val., Žemaitijos g., namuose, neblaivus (nustatytas 1,64 promilės girtumas) vyras (gimęs 1966 m.) spyrė į galvą savo nepilnametei dukrai.

Susipyko su giminaičiais

Antradienį, 11.15 val., gautas moters, gimusios 1948 m., gyvenančios Taikos g., pareiškimas dėl lapkričio 14 d., apie 13.30 val., sodyboje, esančioje Plungės r., Žemaičių Kalvarijoje, kilusio konflikto tarp jos ir jos artimų giminaičių, kurio metu ji patyrė fizinį skausmą.

Pristatė į ligoninę

Tą pačią dieną, 23.25 val., iš Telšių aps. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus areštinės, esančios Mažeikių r. PK, į Mažeikių ligoninės Psichiatrijos skyrių pristatytas nuteistasis, gimęs 1996 m., galimai apsinuodijęs medikamentais, bandęs žudytis.

Pagal Policijos komisariato informaciją parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode