Tęsiamas bendradarbiavimas su katalikų bendruomene eismo saugumo srityje

Bendradarbiaujant su katalikų bendruomene Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos nuo 2010 metų įgyvendina susitarimą dėl projekto „Saugokime vieni kitus kelyje“ vykdymo, kuriuo siekiama keisti eismo dalyvių elgesį, ugdyti jų kultūrą keliuose ir pilietiškumą. Vykdomas projektas iš kitų išsiskiria tuo, kad juo pasiekiami gyventojų sluoksniai, kurie nepasiekiami kitomis panašiomis akcijomis ar renginiais.

Tvirtindami ryšius projekto partneriai dalyvavo ir šiemet vykusiuose tradiciniuose Telšių vyskupijos Žemaičių Kalvarijos (Plungės r.) didžiuosiuose atlaiduose ir pratęsė bendradarbiavimą vystant švietėjišką veiklą. Liepos 7 dieną buvo meldžiamasi už kelininkus ir jų atliekamą darbą kelių infrastruktūroje. Iš visos Lietuvos suvažiavę kelių priežiūros įmonių atstovai turėjo gerą progą pabendrauti, padiskutuoti apie eismo saugumą, pasidalinti patirtimi.

Saugaus eismo renginio metu vietiniams gyventojams ir gausybei svečių buvo dalinami informaciniai lankstinukai, šviesą atspindintys atšvaitai, liemenės, primintos pagrindinės Kelių eismo taisyklės.

VĮ “Telšių regiono keliai” informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode