Šri Lankos policija penktadienį pranešė aptikusi 24 metų britų žurnalisto Paulo McCleano (Polo Maklino) kūną; manoma, kad jį mirtinai sukandžiojo krokodilas.

Narai surado P.McCleano palaikus Panamos pajūrio kaime esančios lagūnos dumble. Ši vietovė yra už maždaug 360 km į rytus nuo Šri Lankos sostinės Kolombo, nurodė policijos atstovas.

„Ant jo dešinės kojos buvo šešios ar septynios plėštinės žaizdos, – telefonu naujienų agentūrai AFP sakė policininkas. – Žurnalisto kūnas buvo rastas netoli tos vietos, kur jį paskutinįkart matė su juo buvę žmonės.“

Manoma, kad P.McCleaną ketvirtadienio popietę užpuolė krokodilas. Visgi oficialią jo mirties priežastį dar turi patvirtinti teismo medicinos ekspertai.

Didžiosios Britanijos žiniasklaida informavo, kad leidinio „Financial Times“ darbuotojas P.McCleanas Šri Lankoje atostogavo su draugais. Nurodoma, kad jis buvo paplūdimyje ir ieškodamas tualeto atklydo į vietovę, kur gyvena daug krokodilų. P.McCleanui negrįžus, jo draugai kreipėsi į policiją. Dingusio žurnalisto ėmė ieškoti narai.

Kolombas, rugsėjo 15 d. (AFP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode