Silikoninio kraiko priežiūra – paprasti būdai, kaip ilgiau išlaikyti švarą

silikoninisĮsigijus augintinį, pirmiausia su kuo mes susiduriame, tai yra jo priežiūra bei žinoma tinkamos priežiūros priemonės, kurias turime įsigyti. Dažnas iš mūsų net nenutuokiame, koks platus gyvūnų priežiūros asortimentas. Todėl siekdami tinkamai rūpintis savo naujuoju namų gyventoju, pirmiausiai turite pasidomėti jo priežiūros priemonėmis.

Viena iš bene populiariausių naminių gyvūnų priežiūros priemonių yra kačių silikoninis kraikas, kuris tinka ne tik katėms, tačiau ir kitiems smulkiems naminiams gyvūnėliams. Šis kačių kraikas yra vienas iš populiariausių dėl savo puikių sugeriamumo savybių, tačiau tam, kad jis išliktų švarus ir efektyvus ilgesnį laiką, svarbu laikytis kelių paprastų priežiūros taisyklių.

  • Reguliariai valykite savo katino tualeto dėžutę, kad pašalinkite kietąsias atliekas, nes tai sumažins kvapus ir žinoma bakterijų plitimą po Jūsų namus. Palaikydami švarą savo katino tualete, Jūs ne tik rūpinatės savo namų švara, tačiau rūpinatės savo katino higiena, kuri taip pat labai priklauso, nuo tinkamų priežiūros priemonių.
  • Reguliariai pamaišykite, kačių kraiką, nes bent kartą per dieną išmaišytas kraikas, kur kas geriau sugeria drėgnas granules, kurios daug greičiau džiūsta ir būna tolygiau pasiskirsčiusios. Taip užtikrindamas švarą Jūsų namuose ir žinoma higieną Jūsų augintiniui.
  • Na, ir viena iš svarbiausių kraiko priežiūros taisyklių yra reguliariai keisti kraiką, nors silikoninis kraikas efektyviai sugeria drėgmę, svarbu jį keisti bent kartą per mėnesį, kad išlaikytumėte nepriekaištingą higieną. Įprastus kraikus, keičiate kas dieną, nes jie nesugeria kvapų, todėl su silikoniniu kraiku, taupote ir laiką ir žinoma savo pinigus.

Na, ir pabaigai būtina paminėti, kad šis kraikas tikrai labai universalus ir inovatoriškas produktas, nes savo savybėmis suteikia Jums laisvę, bei žinoma gaivą Jūsų namuose. Jūs neturite kas dieną jo keisti, ir žinoma Jums nereikia raukyti nosies dėl nemalonių kvapų. Svarbu tinkamai prižiūrėti šią kraiko dėžutę, ir šis kraikas Jums tarnaus, net visą mėnesį. Na, o rečiau keisdami kraiką, sutaupysite ne tik laiko, tačiau ir pinigų, ir galėsite palepinti savo katiną brangiais skanėstais ar kokybiškesniu maistu.

24-96b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode